Om os

Kildebjerg Revision er ejet af Statsautoriseret revisor Henrik Braderup Olsen og er stiftet i december 2011. Virksomheden blev i de første 2 år drevet fra hjemmet i Gl. Rye, men har i 3 år haft til huse i Kildebjerg Ry Erhvervshus, og er siden starten af maj 2017 placeret i Ry Væksthus i Ellemosen.

Virksomheden drives med 2 primære kundegrupper

  • erhvervsdrivende med mindre og mellemstore virksomheder samt private
  • revisorer – herunder primært revisorer tilknyttet Kreston Danmark

Henrik Braderup Olsen har 38 års erfaring fra revisorbranchen og har i den tid været tilknyttet flere forskellige revisionsfirmaer – herunder også flere, der tilhører Danmarks 6 største firmaer eller kæder. Som den primære målgruppe blandt erhvervsdrivende har Henrik altid beskæftiget sig med mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, og der findes i den eksisterende kundekreds flere kontakter, der har været tilknyttet i 20 år eller mere.

I det meste af karrieren har Henrik Braderup Olsen arbejdet med effektivisering af revisors arbejdsproces. I flere revisionsfirmaer og kæder har Henrik således stået bag implementering af it-værktøjer, der har medvirket til at automatisere og styrke dokumentationen af revisors arbejde. I forbindelse med disse projekter har Henrik varetaget undervisning af revisorer, både i anvendelsen af de udarbejdede it-værktøjer og i andre revisions- og regnskabsfaglige emner. Undervejs har Henrik været medlem af FSR’s kvalitetsudvalg i 11 år og er nu tilknyttet Kreston Danmark som ansvarlig for opbygning og vedligeholdelse af et kvalitetssikringssystem til foreningens medlemmer.

Se portræt i Aktuelt i Gl. Rye

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe din forretning, er du velkommen til at kontakte os.

Tlf: +45 8622 0001
E-mail: